Voor wie?

Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren. ‘Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven,’ zegt de ontwikkelaar van mindfulnesstraining, Jon Kabat-Zinn.

Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de gedachten en kun je momenten ervaren waarbij je geest stil is.Wil je meer bewustwording en inzicht in jouw gedachtenpatronen, reacties, handelen, emoties en gemoedstoestanden (en de keuze om daar soms anders mee om te gaan) ontwikkelen en meer afstand leren nemen van je problemen? Dan is deze training wat voor jou!

Wil je leren dat jij het leven makkelijker en bewuster kan ervaren? Bel me op om een persoonlijke eerste gesprek te voeren.

Wil je leren meer te genieten en het leven intenser te ervaren en meer energie tot je beschikking te hebben? Meld je aan.

Bij twijfel kun je altijd overleggen. Geef het een kans!