Maaike Droog

Ik ben werkzaam als zelfstandig Loopbaan & Life coach en mindfulnesstrainer. Ik coach mensen in een individueel coaching-, outplacement - of loopbaantraject en train groepen op gebied van arbeidsmarktbenadering of in Mindfulness.

Hierbij staat het Zuurstofmasker voor mij centraal. Mocht je dit masker nodig hebben in het vliegtuig dan doe je dit eerst bij jezelf!

Eerst heb je zelf zuurstof nodig wil je blijven leven. Daarna ben je in staat er ook voor een ander te kunnen zijn om hem/haar te ondersteunen.

Kortom eerst jij!

Dit voorbeeld wil ik doortrekken naar het dagelijkse leven. Of je nu manager, werknemer, ouder, partner, zelfstandige of coach van een sportteam bent, als jij niet voldoende zuurstof hebt hoe kun je dan die prettige collega, ouder, partner of coach zijn?

Ofwel wat heb jij nodig om goed in het leven te staan en te kunnen zijn met dat wat er is en durf je hierbij je automatische patronen los te laten? En de ZIJN modus uit te nodigen in je leven ipv steeds te DOEN en maar door en door te gaan….

Zodat je met aandacht in het leven staat en oprecht geeft, zodat je energie stroomt, zodat je met plezier naar je werk gaat, je werk -privé balans in evenwicht is of je dat doet waar jij je goed bij voelt?

Mijn visie hierbij is dat je eerlijk durft te zijn naar jezelf, jouw keuzes maakt, en beseft dat het gaat om jouw invulling van jouw leven en/of jouw loopbaan. Graag begeleid ik je in dit proces van helderheid te verschaffen voor jezelf waarbij je durft te luisteren naar je gevoel, je innerlijk weten en je onderbewustzijn. Even stilstaan om vandaar uit weer in beweging te komen en je eigen pad te vervolgen. Gun jij jezelf de ruimte hier de tijd voor te nemen in een individueel coachtraject of tijdens een 8 weekse mindfulnesstraining?

Ik omschrijf mezelf als energiek, doelgericht, oprecht en empatisch. Kenmerkend voor mijn coachingsstijl: open, integer en luisterend zonder oordeel.

Voor meer informatie over mijn opleiding en ervaring nodig ik je uit op mijn linkedinprofiel.
"Als je het ver wilt schoppen en je dromen wilt verwezenlijken, moet je allereerst leren hoe je voor jezelf moet zorgen."