Ervaringen


Kandidaat aan het woord

"Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je positieve begeleiding"

Magda, Juli 2019

"Ik heb Maaike ervaren als iemand die heel goed heeft aangevoeld wat ik nodig had. Zonder oordeel op een voor mij prettige manier in een passend tempo. Super tevreden!"

Anita, April 2018

"Ik ben met enige tegenzin aan het traject met Maaike begonnen en had geen enkele behoefte aan de standaard aanpak. Maaike heeft steeds heel goed naar mij geluisterd en haar aanbod daarop afgestemd. Ik ben daardoor een stuk verder gekomen en ervaar mijn gesprekken met Maaike als zeer positief. Ze stimuleert en motiveert mij om dingen te ondernemen. En als ik zo af en toe een ‘schop ’nodig heb dan krijg ik die ook. Ik vind haar daadwerkelijk betrokken bij mij en datgene waar ik mee bezig ben."

Jolanda, Juni 2015

"Ik heb Maaike in december leren kennen toen ik zelf nog erg zoekende was. Ik moet om gezondheidsredenen mijn carrière 180 graden omzwaaien. Dit valt mij zwaar en een nieuwe richting vinden waar ik weer zelfvertrouwen kan opbouwen zonder risico’s voor mijn gezondheid. Maaike heeft mij door 2 wekelijkse begeleiding, bereikbaarheid via Whatsapp, email en telefoon uit mijn “benarde” positie gehaald en op weg naar nieuwe uitdagingen die beter passen bij mijn mogelijkheden en geluk."

Jennifer, Mei 2015opdrachtgever aan het woord

"Maaike heeft bij ons sinds 2015 een aantal collega’s in begeleiding bij het doorlopen van het 2e spoor traject in het kader van Wet Poortwachter en in het kader van Loopbaanoriëntatie. Maaike toont zich in deze begeleidingstrajecten als zeer transparant naar zowel werkgever als werknemer al een zeer betrokkenen deskundige coach die haar begeleidingstrajecten aan weet te passen aan de individuele behoeften van de werknemer en werkomstandigheden en wensen van de werkgever. Ze is zorgvuldig, snel en consequent in de rapportage, zowel schriftelijk als mondeling en handelt zeer integer. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor coaching- en begeleidingstrajecten in een breed kader."

Directeur Fritz Redl school, Juli 2019 Marnix Wiersma

"Maaike is een fantastisch gedreven adviseur die een ieder weet te inspireren en motiveren, zeer resultaatgericht."

Coördinator Landelijk Mobiliteitscentrum Politie Marjan de Keijzer, Juni 2018

"Een zeer betrokken, pro-actief mensen mens, een prettig persoon met veel gevoel voor de mens."

Finance & HR Director Maison de Bonneterie Christel Buijs, April 2015