Loopbaan Coaching

Zit jij nog op de juiste werkplek, ga jij nog met plezier naar je werk, twijfel je over een eventuele volgende stap of weet je het gewoon even niet meer? Geef jezelf dat cadeautje, neem een rustmoment in je loopbaan en maak ruimte voor een coachtraject om op bovenstaande vragen een antwoord te krijgen.

In een coachtraject van een aantal sessies sta je stil bij vragen als Hoe gaat het, Wat wil ik, Wat kan ik en Wat besluit ik vervolgens te doen zullen als rode draad door het traject lopen. Ontdekken wat je talenten zijn, waar je ogen van gaan twinkelen en onderzoek of je ze op die manier inzet dat ze je energie geven. Even stilstaan bij wat jou gelukkig maakt, wat bij je past om vervolgens te besluiten wat je er wanneer mee kunt en wilt! Wat heb je nodig om te komen waar je wilt zijn en wat houdt je eventueel tegen?

Binnen een loopbaantraject kan er gebruik wordt gemaakt van de De Talenten Motivatie Analyse (TMA) die de emotionele balans, talenten en motivatie van de kandidaat meet. De TMA rapporteert de drijfveren (22) en talenten (44) van de kandidaat en vertaalt deze naar gedrag op verschillende deelgebieden. De test is een zeer valide, betrouwbaar en efficiƫnt meetinstrument dat in korte tijd inzicht geeft in de persoonlijkheid van de kandidaat.

Daarbij kan naar behoefte een Capaciteitentest en een 360 graden feedback worden ingezet.
"Let als je naar een doel reist goed op de weg. Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen" (Paul Coelho)