Werkwijze

Juist een eerste persoonlijke kennismaking is van toegevoegde waarde als je het mij vraagt om te onderzoeken of ik de juiste coach ben voor jou. Naast kennismaking is er ruime voor jouw verhaal en het helder krijgen van jouw vraag of doelstelling.

Dit eerste gesprek vindt meestal plaats in mijn kantoor/coachruimte in Soest en is vrijblijvend van aard zodat jij daarna weloverwogen jouw eigen keuze maakt.
Een loopbaantraject heeft een gemiddelde duur van 6 tot maximaal 8 sessies.Heb je een andere coachvraag die niet ligt op gebied van loopbaan dan varieert het aantal sessies tussen de 4 en 6. Het aantal gesprekken en de frequentie hiervan doen we in overleg. Daarnaast is er tussentijds mail en/of bel contact naar behoefte.

Ik ben CMI/NOLOC gecertificeerd loopbaancoach. Dit houdt in dat ik een professional ben die staat ingeschreven bij het Loopbaanregister en me met plezier blijf ontwikkelen in mijn vakgebied. Daarnaast ben ik opgeleid tot Lifecoach bij het Atma instituut. Als lifecoach ga je in gesprek over meerdere levensgebieden.
Neem contact op voor meer informatie of het maken van een eerste afspraak.